Att kliva över kanten och hoppas att du hinner bygga vingarna på vägen ned…

oviss

Den här föreläsningen handlar om hur vi hanterar förändring och ovisshet. Vad förändring gör med oss och hur våra inre system reagerar på förändring. Och vad vi kan göra för att bättre hantera ovissheten. Hur vi blir bättre på att fånga upp våra egna signaler. Lyssna på dem, acceptera och hantera dem.

Föreläsningen handlar också om hur det är att kliva över kanten och att våga hoppa. Utan vingar. Att lita på att vingarna – de hinner byggas på vägen ned. Att göra stora förändringar i livet, utan att veta vad nästa steg blir. Helt enkelt att Våga. Vara. Oviss.

Jessica använder sin egen resa som ett inspirerande och ibland kanske avskräckande exempel på att våga. Några säger att föreläsningen handlar om mod. Några skakar på huvudet och säger dumdristighet. Några tycker att den handlar om att förverkliga en dröm – en dröm du inte visste att du hade. Men när du lyssnade – så visste du. Du har ju alltid vetat. Den har ju alltid finnit där. Du har bara inte hört den när den har ropat. Du har bara inte känt den när den knackat på.

Men föreläsningen handlar också om det svåra. Om tvivlet. Och om priset det kan kosta att inte göra förändringar i tid eller att göra förändringar som har en negativ påverkan på andra samt hur det är att börja lyssna på sin egen röst och vad som händer när ens hjärna återfår kontakten med hjärtat. Jessica delar med sig av både lärdomar och insikter och kopplar dessa till kunskap inom neurovetenskap och kroppens signalsystem. En väldigt personlig resa som ger inspiration, tillfälle till eftertanke och förhoppningsvis nya insikter.

Rekommenderad tidsåtgång: 45-60 minuter.

Gör din bokningsförfrågan här:

Använder du formuläret nedan, skriv gärna i ämnesrutan vilken föreläsning du är intresserad av samt lämna uppgifter om antalet deltagare och önskemål om tid och plats i meddelanderutan så får du strax återkoppling. Vill du maila, använd: info@eidemoandyou.se. Tack för din förfrågan!