Varmt välkommen!

Välkommen till Eidemo & You! Här får du möta företagets grundare och VD, Jessica Eidemo.

Jessica är affärscoach, föreläsare och worksop facilitator. Många av de hon jobbar med är chefer, ledare och företagare i små och medelstora företag. Jessica brinner för att utveckla både människor och affärer och bygger alltid upp individers och företags framgång utifrån den unika kärnan som finns i varje person och varje verksamhet. Jessica har en stark övertygelse om att det som formas och växer fram djupt inifrån bildar en stabil bas som bär idéer och visioner framåt trots hård motvind. Därför är en av hennes filosofier “Låt resan först gå inåt -och sedan framåt“.

Jessica är dubbel diplomerad coach (ICF diplom på ACC nivå och diplomerad systemisk coach), certifierad Kommunikologi och har 20 års arbetslivserfarenhet varav knappt 15 som chef i olika nationella och globala kommersiella roller. Hon har flera års erfarenhet av ledningsgrupps arbete med ett globalt ansvar.

Hon har en magisterexamen i biologi, har gått en stipendiefinansierad forskarskola i biomedicin samt studierat företagsekonomi och marknadsföring på kandidatnivå.

Förutom Eidemo & You driver Jessica coaching konceptet Unwind your mind som erbjuder executive coaching för chefer  och ledare samt affärscoaching för företag. Därutöver driver hon även how2team som hon skapat tillsammans med kollegan Richard Gradin. How2team tränar chefer och ledare i strategist teamledarskap och utvecklar dem i extremsporten “att vara människa bland människor”.

Vill du komma i kontakt med Jessica, maila: jessica@eidemoandyou.se eller ring 070-4284879.

Länk till Jessicas LinkedIn profil hittar du här.