Paketera ditt erbjudande

Välkommen till en workshop som hjälper er med en kommersiell paketering och en attraktiv erbjudandekedja. För ledningsgrupper, sälj- och marknadsavdelningar, kommersiella team och arbetsgrupper.

Den kommersiella erbjudandekedjan

Workshopens upplägg:

Del 1: Formulera plattform och budskap. Definiera niche eller område, kund och målgrupp. Detta styr ditt fokus, språk, tonalitet och prioriteringar. Identifiera sedan kundens problem och utmaning. Försök att hitta ett relevant problem. Ett problem som är tillräckligt stort för att kunden är villig att investera i det. Formulera er lösning på problemet.

Del 2: Bygg en erbjudande kedja som med små steg bygger upp din relation till kunden och på så sätt genererar ett bättre resultat på sista raden.

Tidsåtgång: 4-6 timmar.

Målsättning: Deltagarna får skapa en kommersiell paketering och attraktiv erbjudande kedja. Deltagarna får med sig metoder och tankesätt som är direkt implementerar i den egna verksamheten.

Intresserad?

Fyll i en intresseförfrågan genom att använda nedan kontaktformulär. Använd ämnesrutan för att skriva vilken workshop du är intresserad av och meddelande rutan för att ge mer information om tid, plats, antal, önskemål och ställ gärna dina frågor här. Du får återkoppling inom kort.