En bra workshop

En bra workshop är engagerande, inspirerande och konkret. Oavsett investerad tid så ska den leda till något meningsfullt som är direkt tillämpbart i vardagen. Dvs när er workshop är slut ska deltagarna fått med sig någonting konkret som de redan samma dag kan använda på ett sätt som både gör skillnad och är meningsfullt.

Med flexibilitet & precision

Alla workshops går att skräddarsy och anpassa så att de passar för olika situationer i olika företag, grupper och team. Varje workshop kan t ex både slimmas eller utökas så att det både passar tidsramar, syften och intentioner och därför blir ingen workshop den andra lik i praktiken.

Hittar du inte det du letar efter – inga problem, slå en signal och berätta vad du vill ha. Kan inte vi hjälpa dig kanske någon av våra samarbetspartners kan!

Vi på Eidemo & You tror på flexibilitet och precision. Flexibiliteten är nödvändig eftersom det inte finns ett upplägg som passar alla i form av tid, innehåll, önskade intentioner etc. Precisionen följer direkt därpå, en workshop bör alltid skapas med utgångspunkt i uppdragsgivarens vardag och verklighet, alltid tillsammans med uppdragsgivaren själv för att ge mening.

Boka här!

Hör av dig för ett kostnadsfritt första samtal kring era behov och intressen. Kontaktformulär nedan, maila info@eidemoandyou.se eller ring 070-4294879 så syr vi ihop något som passar dig och din utmaning!