Ett coachande förhållningssätt för det moderna ledarskapet

När passar det med ett coachande förhållningssätt egentligen?

Coaching är nog ett av det mest kraftfulla verktyg som finns när det kommer till bestående förändringar och att få individer och team att växa, ta eget ansvar och utvecklas hållbart. Men ett coachande förhållningssätt är inte alltid rätt. Ibland finns det helt enkelt inte utrymme för det. Ibland behöver chefen och ledaren ta beslut, styra och sätta ramen tydligt. Men när ramen är satt, förstådd och accepterad funkar det nästan alltid med ett coachande förhållningssätt!

Så hur vet man när det passar? Och inte passar? Och hur gör man? Det här är en workshop för företag som vill förstå och utveckla det coachande förhållningssättet. Som vill lära sig mer om när det passar och hur man gör? Som vill bli trygga i när det inte passar. Workshopen passar dig som leder medarbetare, team, projekt eller har någon slags arbetsledande funktion. Men även dig som själv arbetar tvärfunktionellt eller i olika projekt. Faktum är att även du som arbetar med någon form försäljning har nytta av ett coachande förhållningssätt när du förhandlar eller säljer in din produkt eller tjänst.

Workshopens upplägg

Tidsåtgång: 1 dag

Innehåll:

-Chefens, ledarens och coachens roll – är det någon skillnad?

-Vad är ett coachande förhållningssätt och när passar det?

-Kraftfulla frågor – vad är det och hur kan man använda dem?

-En enkel coaching modell – lär dig använda den, praktisk träning

Målsättning: Deltagarna lär sig skillnaden på coaching och att ha ett coachande förhållningssätt samt när ett coachande förhållningssätt är lämpligt att använda. Deltagarna lär sig innebörden av kraftfulla frågor och hur de kan användas i ett utvecklande syfte. Workshopen ger också deltagarna kunskap om och trygghet i en eller ett par enkla coaching modeller som är direkt tillämpbara i ledarskapet.

Vill du boka eller veta mer?

Fyll gärna i kontaktformuläret nedan så får du strax återkoppling. Om du i ämnesraden skriver in vilken workshop du är intresserad av och ger så mycket information du kan om din förfrågan i meddelande rutan så blir det lättare att ge dig de svar du behöver. Du kan också maila info@eidemoandyou.se. Tack för din förfrågan!