En strategisk affärsplan

En riktigt bra strategisk affärsplan med kommersiellt fokus hjälper er att ha lite saker i huvudet men få mycket gjort och på så sätt uppnå verksamhetsmålen. Den här workshopen gör det lätt, roligt och spännande att planera, genomföra och utvärdera i princip vilken aktivitet som helst. Workshopen tittar på vision, strategiska initiativ, önskade utfall och modeller för planering och fungerar lika bra för en hel verksamhets-, marknads-, försäljnings- eller aktivitetsplan.

Många tycker att det där med affärsplanering är jobbigt och lite tråkigt. Eidemo & You håller inte med. Men så förespråkar vi en mycket enkel planeringsfilosofi också:

  • Börja med vad du vill uppnå, din intention, ditt WHY. Klä det i några konkreta mål och glöm inte att lägga till mjukare tillstånds mål.
  • Bestäm vilka strategiska initiativ ni behöver starta/fortsätta med för att nå intentionen.
  • Proportionera initiativen
  • Sekventiera initiativen
  • Fyll initiativen med konkret innehåll

Rekommenderad tidsåtgång: 3 timmar – 1 dag

Upplägg: Vi tittar på en pedagogisk planeringsmodell och övar oss sedan på använda den för affärsstrategisk planering, genomförande och utvärdering.

Målsättning: Deltagarna lär sig en modell som gör i princip vilken aktivet som helst rolig, intressant och spännande att planera, genomföra och utvärdera. På tre timmar hinner vi lära oss själva modellen och med längre tid hinner vi arbeta mer detaljerat med deltagarnas egna planer.

Gör en bokningsförfrågan här, skriv gärna i ämnesrutan vilken workshop du är intresserad av och i meddelanderutan ungefärligt antal deltagare, vad det är du vill uppnå och indikation på tid och plats så får du återkoppling inom kort.