Att ge och ta emot sorterad feedback

I den här workshopen tränar du på att både ge och ta emot sorterad feedback. En feedback som är neutral och fri från tolkningar. Vi tränar på att överlämna feedback mha ett neutralt och sinnesbaserat språk. Med ord som beskriver det vi faktiskt ser och hör mer än tolkar, bedömer eller värderar. Svårare än man kan tro. Men väldigt roligt, meningsfullt och lärorikt. Omsättningsbart på direkten!

En helt fristående workshop eller som uppföljning av Kommunicera mera eller Att leda med coachande inslag. Som deltagare får du lära dig en metod som på ett neutralt sätt identifierar framgångsnycklar och förslag till förbättring. Ett sätt där feedback verkligen blir en gåva för mottagaren.

Workshopens upplägg

Rekommenderad tidsåtgång: 1 dag

Pedagogsikt upplägg: Vi varvar teori med många praktiska övningar och reflektion i mindre och större grupper

Ur innehållet: Väck dina sinnen och öka din sinnesnärvaro | Vad är ett neutralt språk? | Feedback, när? Var? Hur? | Sorterad feedback | Identifiera framgångsnycklar | Lämna förslag på förbättring

Målsättning: Kunna ge neutral och sorterad feedback i vilken situation som helst.

Boka? Frågor?

Fyll gärna i dina uppgifter i formuläret nedan eller maila info@eidemoandyou.se så får du strax återkoppling. Använd gärna ämnesraden till att skriva vilken workshop du är intresserad av och meddelande fältet till övrig information och frågor. Tack för ditt intresse!